30 april 2021
16:30

Huddinge IF P08:1

Referat: Huddinge IF P08:3 div 3 - Huddinge IF P08:1

Genrepet i division 3 inför nästa veckas Sanktan spelades mot klubbkamraterna i Huddinge IF P08:1.
Motståndarna inleder matchen bäst och gör också rättvist första målet. Därefter jobbar vi oss systematiskt in mer och mer i matchen och spelar ett varierat anfallsspel, med både ett tålmodigt kortpassningsspel och vi lägger även effektiva långbollar in bakom motståndarnas backlinje. Försvarsmässigt spelar vi disciplinerat med bra press, täckning och backlinjen centrerar effektivt. Vi får bra utdelning på våra anfall och leder matchen med hela 7-2 en bit in i andra perioden. Motståndarna reducerar både en och två gånger innan andra perioden är slut och tar med sig momentum in i tredje och sista perioden. Med endast en avbytare och två spelare som fastar (p.g.a ramadan) så blir det en konditionsmässigt tuff sista period.
Vi kämpar tappert men matchen slutar rättvist oavgjort 7-7.
Sammanfattningvis så lovar denna match mycket gott inför nästa veckas matchspel.

Målen: Amadeus Ejdersand 4, Anton Gülen 2, Mert Colak 1